ФОТО: Емотивната љубовна приказна која го трогна светот

Врската на Ахмад и Фатима не остави никого рамнодушен.

1

И двајцата се со посебни потреби, Ахмад не може да ги користи рацете, а Фатима нозете.

3

Неодамна венчаниот пар, и покрај своите хендикепи, успеал максимално да го искористи она со што располага.

4

5