Политика

ФОТО: Еве што правеше Груевски додека опозициските медиуми пишуваа дека преговара со Џафери во Маврово

ФОТО: Еве што правеше Груевски додека опозициските медиуми пишуваа дека преговара со Џафери во Маврово

Зимска семејна идила во Маврово, совршена за одмор. А така ја искористи и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски.

Груевски со своето семејство новогодишните денови ги помина во Маврово каде што се одмараше и поминуваше квалитетно време со своите најблиски.

gruevski-kerki-mavrovo

И додека опозициските медиуми спинуваа дека Груевски деновите во Маврово ги поминува преговарајќи со Муса Џафери, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ во суштина уживаше во снежните денови со своите ќерки Анастасија и Софија.

mavrovo

mavrovo1