ФОТО| Герила акција: „Молика кој ќе ја купува? Шоферот, директорот или премиерот?“

Герила акција на граѓани во Битола. При посетата на премиерот во Битола, поточно на РЕК Битола, млади момчиња поставија натпис на патот каде што поминувал автомобилот на премиерот Димитар Ковачевски.

„Молика кој ќе ја купува? Шоферот, директорот или премиерот“, додека на другиот натпис стоеше „430 дена дефект на Блок 3 за тоа се слави?“.