ФОТО I Тешка сообраќајка на раскрасницата меѓу „Рузвелтова“ и „Народен фронт“

Пред малку се случи тешка сообраќјна несреќа во Скопје на раскрасницата меѓу улиците „Рузвелтова“ и „Народен фронт“ во која учествуваа повеќе возила.

Засега нема информации за повредени, но материјалната штета е видлива.

Ѓраганите на Скопје од овој дел велат дека местото е критична точка и почесто се случуваат сообраќајни несреќи.