ФОТО и ВИДЕО| Масовно присуство на граѓаните на собирот на ВМРО-ДПМНЕ во Ѓорче Петров

Победничка атмосфера се чувствува попладнево во општината Ѓорче Петров каде митинг за претседателските избори има ВМРО-ДПМНЕ.

Речиси игла нема каде да фрлиш во паркот во Ѓорче Петров каде дојдоа голем број на граѓани да ја поддржат кандидатката за претседател на изборите од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјановска – Давкова.

Ѓорче Петров уште еднаш докажа дека е бастионот на ВМРО-ДПМНЕ!