ФОТО: Играчка за анално задоволство со ликот на Путин

Урнебесен изум за да се исмее конзерватиниот руски претседател Владимр Путин и неговата анти-геј политика.

Графичкиот дизајнер и самопрогласен политички критичар, Фернардо Соса, пронајде начин како рускиот претседател Владимир Путин да го „смести таму каде што му е местото“. Неговото дело е мини статуа на Путин во облик на секс играчка позната како „but plug“ која служи за пружање анално задоволство.

Играчката со вулграна импликација е направена за директно да се исмее анти-геј политиката на Путин.

„Сакав да го исмејам господинот Путин и планирав да направам „вуду“ кукличка, па луѓето со неа да прават што сакаат во приватноста на својот дом. Но, како подобро за го исмеете господинот Путин и неговиот имиџ на борач со голи гради со мечки? Па, напревете го во облик на чепче за анус“, рекол тој на „Индипендент“.