(ФОТО) Најскапите играчки за секс

234

Сексот се продава. И тоа многу добро. Во прилог на ова е и фактот дека годишната вредност на пазарот на сексуални помагала и играчки се проценува на 15 милијарди долари, а таа бројка е во пораст.Најголем број од жените и половина од мажите, барем еднаш се послужиле со вибратор. Но изненадувачки е колку некои играчки за секс се сметаат за луксузни предмети, а во некои случаи цената им е неколку илјади евра.Еве ги најскапите играчки за возрасни:

Little Steel Tonight-1.567 евра
Што ќе се случи кога поранешниот фронтмен на групата „Eurytmics“ се здружува со познатата трговија за опрема за возрасни Jimmy Jane? Резултатот е софистицирана играчка која постојано вибрира, има изгравирани зборови за инспирација и 28 црни дијаманти.

Shockspot Robotic Fucking Machine

Shockspot Robotic Fucking Machine – 1.646 evra

Самото име зборува за тоа за што се работи. Станува збор за изум кој ќе ве „обработи“ точно како што сакате. Можете да ја контролирате длабочината, бризната, јачината и начинот на движење со едноставен притисок на копче.

 

 

“Betony Vern” – 2.716 evra

 

Чеп за задник во облик на еднорог од брендот „Betony Vern” – 2.716 evra

Овој прекрасно дизајниран чеп за задник направен е од сребро и коњска грива.

 

 

 

Thrill Hammer Sex Machine

Thrill Hammer Sex Machine – 2.810 evra

Ова е инвестиција во вашиот сексуален живот, но е и парче мебел. Кој не би сакал гостите да му седат на играчка за секс. Оваа справа лесно може да се претвори во фотелја која е удобна за седење. Кога гостите ќе си заминат повторно можете да ја претворите во она за што сте ја купиле.

 

kukla

 

Вистински кукли 5.083 евра

Ги знаете оние кукли за надувување со две дупки на стратешките места. Е, тој концепт малку повеќе се разви. Станува збор за скапоцени кукли кои изгледаат како живи. Најдобра работа е што можете да им го менувате и лицето.

 

 

inezИнез 10.556 евра

Последен, но не и помалку важен, е „најексклузивниот вибратор на светот“ кој со 24 каратно злато ќе ве одведе таму каде што никогаш не сте биле. Скап е, но имајте предвид дека двојките кои користат вибратор имаат посреќен сексуален живот.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.