ФОТО: Направете уникатни божикни украси

Дали почнавте да ја чувствувата празничната магија?

Украси, честитики, лампиони и светилки, се’ е во духот на престојните празници.

Но, оваа година наместо да купувате, направете свои, уникатни, необични и лични, кои ќе го разубават вашиот дом или ќе бидат одличен подарок за пријателите и колегите.

Затоа, повикајте ги роднините и пријателките и започнете со создавање на малку божикни ремек дел, а притоа одлично забавувајте се. Разбудете ја креативноста во себе за овој Божик.