ФОТО: Неверојатни фотографии од пред ерата на „Фотошоп“

46

Погледнете ги необичните фотографии кои биле направени пред ерата на „Фотошопот“. Денес е многу лесно на фотографиите да се создадат илузии, а како тоа изгледало некогаш во галеријата подолу…

Peculiar Photographs Before The Age Of Photoshop

Perculiar Photographs Before The Age Of Photoshop 2

Perculiar Photographs Before The Age Of Photoshop 3

Perculiar Photographs Before The Age Of Photoshop 4

Perculiar Photographs Before The Age Of Photoshop 7

Perculiar Photographs Before The Age Of Photoshop 8

Perculiar Photographs Before The Age Of Photoshop 9

Perculiar Photographs Before The Age Of Photoshop 10

Perculiar Photographs Before The Age Of Photoshop 1

Perculiar Photographs Before The Age Of Photoshop 12

 

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.