ФОТО: Ноќта и денот во Њујорк споени на една фотографија

Њујорк е една од најголемите, најраздвижените и најфантастичните светски метрополи, во кој што многумина се вљубуваат од прв пат. Фотографот Стефан Вилкс својата љубов кон Големото јаболко ја покажал преку серијата фотографии „Day to Night“.

 

 

 

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.