ФОТО| Очајна посетеност на митингот на СДСМ во скопски Центар

Функционери од СДСМ, денес одржаа собир со граѓани во Центар.

Заинтересираноста кај народот беше очајна. Само неколкумина граѓани дојдоа да чујат што имаат да кажат Бојан Маричиќ и заменикот-министер за финансии Филип Николовски.

Кај Градски ѕид, граѓаните покажаа дека ниту сакаат да слушаат што велат овие функционери од СДСМ, ниту дека веруваат во нивните зборови.

На настанот се обрати и градоначалникот на Центар, Горан Герасимовски.