(ФОТО) Она кога ќе се исплашиш од тужба, а лажеш

Откако му дојде јајцето на газот, според онаа народната, Коста Костадинов од СДСМ го пеомени својот Фејсбук статус кој се однесува на дел од раководните луѓе на ВМРО-ДПМНЕ, кои според бугарскиот министер и манипулатор Красимир Каракачнов имале бугарски пасоши.

Имено, во првата објава вели: „Не е проблем што половина раководство и пратенички состав на ВМРО-ДПМНЕ, од Антонио Милошоски до Бојан Стојановски, Александар Николовски, потпишале изјава дека се бугарски производ и земале бугарско државјанство…“.

Дали стравот го чува лозјето од тужби или, пак, наводот дека и тој и министерот Љупчо Николовски од СДСМ ги има на фамозните списоци со бугарски паосши, го менува статусот:

„Не е проблем што наводно половина раководство и пратенички состав на ВМРО-ДПМНЕ, од Антонио Милошоски до Бојан Стојановски, Александар Николовски, потпишале изјава дека се бугарски производ и земале бугарско државјанство.

Проблем е што глумат загрижени и поголеми Македонци од нас, кои немаме резервна татковина, за разлика од нив“!

 

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.