(ФОТО) Општина Бутел како во тринаесети век

1156

Деновиве жестока реакција по социјалните мрежи од граѓаните на населените места Љуботенски пат и улица бутелска 35 во Општина Бутел, велат дека живеат како во 13 век, градоначалникот Смилевски пред изборите ветувал се но сега го немало никаде и не бил воопшто достапен до граѓаните.
Граѓаните на овие населени места се закануваат со граѓанска непошлусност и бараат итна интервенција бидејки нивните улици се целосно непроодни и никогаш не виле во волку лоша состојба.

 

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.