ФОТО: Откриена луксузната вила на хрватскиот градоначалник

Хрватската полиција откри луксузна вила во близина на островот Крк на Јадранското море, за која се сомнева дека е на уапсениот градоначалник на Загреб, Милан Бандиќ.

На овие фотографии може да погледнете како изгледа луксузната вила.