Македонија

(ФОТО) Полициско комбе пропадна во дупка во скопски Аеродром

(ФОТО) Полициско комбе пропадна во дупка во скопски Аеродром

Фотографија од полициско комбе заглавено во дупките полни со вода по улиците низ скопката населба Аеродром, објави фејсбук групата „Аеродром во моето срце“.

Почнаа и полициските возила да пропаѓаат во дупките низ #Аеродром!, пишува на постот.

 

Почнаа и полициските возила да пропаѓаат во дупките низ #Аеродром!

Posted by Аеродром ВО МОЕТО СРЦЕ on Петок, 10 август 2018