(ФОТО) Се поднови ли синот на Вице Заев со „мерцедес“ од 200.000 евра?

Другарите на синот на Вице Заев, Панче Заев на Твитер му честитаат нов џип.

Како што пишува твитерџијата „Мрав“ џипот „мерцедес“ е малку поскап. Тој прашува дали џипот чини 200 илјади евра?

Твитер заедницата го искоментира новитетот во семејството Заеви.

Претходниот Твитер профил е суспендиран, но се појави друг.

https://twitter.com/Jovanowsky/status/1269305717581889536?s=19&fbclid=IwAR2R1PyyQhgCg0IsqfVsUv0YIgDM05hTQmZQruuy1AScqSPLQsjCpDOpJXM