ФОТО: Што оставија демонстрантите зад себе

41

Протестот на СДСМ заврши, а од приложените фотографии добро се гледа што оставија демонстрантите зад себе. Полна улица со ѓубре, хартии, лименки…

gjubre1-500

gjubre2-500

gjubre3-500

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.