Магазин

(ФОТО) Совршено темпирани фотографии!

(ФОТО) Совршено темпирани фотографии!

При правењето фотографии понекогаш се случува како се’ во универзумот точно се совпаѓа, во вистинскиот момент.
Совршенио  тајминг може да ја претвори фотографијата во една смешна случајност или убава илузија, така што не мора да е потребна скапа опрема за да се добие незаборавна слика.