ФОТО: Супер обожавател – има 22 тетоважи од Мајли Сајрус

125

Ова дефинитивно е најголемиот обожавател на контроверзната пејачка Мајли Сајрус.

 

Tattoos: Carl McCoid has 22 tattoos dedicated to the pop star Miley Cyrus inked all over him

Започнал со собирање на нејзини фотографии и интензивно гледање на видео спотовите и интервјуа. Опсесијата на 40-годишниот Карл МекКоид започнува во 2009 година, а денеска на своето тело има дури 22 тетоважи со ликот на пејачката, нејзиното име и стихови од нејзините песни.

Portrait: Mr McCoid, who runs an ironing business, said he watches all of her performances and interviews Portrait: Mr McCoid, who runs an ironing business, said he watches all of her performances and interviews

Тој раскажал дека неговата опсесија со Мајли не била причина за разводот од сопругата во 2011 година, но таа рекла дека неговиот интерeс кон 21-годишната пејачка е малку чуден.

Quotes: Mr McCoid has portraits, lyrics and quotes from the star all over him

Според медиумите кога славната пејачка слушнала за Карл и неговите тетоважи рекла дека тоа е морничава.

Miley has her own collection of tattoos including her grandmother Loretta Finley's portrait tattooed on her arm Miley has her own collection of tattoos including her grandmother Loretta Finley's portrait tattooed on her arm

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.