(ФОТО) Вилата на Цеца на Кипар, љубовно свртилиште

Вилата на Цеца Ражнатовиќ на Кипар е омилено свртилиште на сите до уши вљубени членови на нејзиното најблиско семејство.Почнувајќи од децата Вељко и Анастасија кои на Кипар во повеќе наврати престојуваа со Маша и Костадин, па се до нејзиниор братучед Милан кој моментно е со неговата девојка таму.

anast

„Најпрво Вељко ја одведе Маша на Кипар, по еден месец забавување а потоа уживаа Анастасија и Костадин. Братучедот на Цеца Милан најпрво ја однесе Сара, а сега ужива со новата девојк Сандра. Погледот на отворено море е она во што уживаат сите заљубени двојки од семејството на Цеца,“ вели извор за Ало.

masa

Како што дознава овој медиум, вилата има приватна плажа, послуга, а имаат и голем базен. Неодамна исто така Цеца ја реновирала оваа вила.

milan