(ФОТО) Во гужвата пред Белградски саем и многу Македонци во редот за вакцинација

Пред Белградски саем „тутма“ полно. Се чека на ред за вакцинација, што соседна Србија викендов ја организира за граѓани што не се нивни државјани. Така, илјадници Македонци утрово заминаа преку Табановце, до дестинација Врање, Ниш, Белград, каде дел од нив имаат закажано термини, но пак други отидоа на „слепо“, односно на незакажано, јавува Вечер.пресс.

 

 Извор/ фото: Вечер.пресс