(ФОТО) Заев ги направи министри неуспешните кадри на ВМРО-ДПМНЕ

Заев ги направи министри неуспешните кадри на ВМРО-ДПМНЕ
Заев ги направи министри неуспешните кадри на ВМРО-ДПМНЕ

Станувам член на ВМРО-ДПМНЕ. Ја прифаќам политичката платформа и другите важечки документи усвоени од партијата. Станувам доброволно член на ВМРО-ДПМНЕ и го задржувам своето право да ја напуштам партијата доколку за тоа се појави потреба од било какви причини.

-Оваа изјава ја потпишала новата министерка за труд и социјална политика Фросина Ванче Ташевска, сега Ременски на Божик, 07.01.1999 година. Со пополнување на пристапницата во месниот комитет Црквена маала во Крива Паланка тогаш 22 годишната Ременски станала член на ВМРО-ДПМНЕ.
Нејзините тогашни сопартијци со кои разговаравме не ја паметат најдобро. Велат де

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.