Фотографијата докажува: Карлеуша сепак e само мајка

Фотографијата докажува: Карлеуша сепак e само мајка
Фотографијата докажува: Карлеуша сепак e само мајка

Пејачката Јелена Карлеуша на Инстаграм главно прикачува фотографии од свои секси изданија. Дури и кога се фотографира со ќерките, се труди тоа да изгледа како да позира во некој светски магазин.

Затоа, вистинска реткост е фотографија на која таа е со своите ќерки во природно издание, без шминка и наместени пози. Фотографија која докажува дека Јелена, сепак е само мајка.