Фрлена бомба пред познат белградски ресторан

Непознато лице фрлило бомба од автомобил на улицата Нина Кирсанова во Звездара, во близина на ресторанот „Вртешка“.

За среќа нема повредени, а оштетени се три паркирани автомобили.

Не е познато дали ресторанот бил мета, со оглед на тоа што бомбата не била фрлена во ресторанот, туку на улица.

Истрагата е во тек.