ГДОМ од Битола: За Македонија се работи, избори на 5-ти јуни

Масовен народен собир на ГДОМ вечерва се одржа во Битола.

Битолчани во огромен број излегоа да дадат поддршка за избори на 5-ти јуни со кои ќе се стави крај на кризата во која е втурната нашата земја.

Тие порачаа дека „За Македонија се работи“ и дадоа силна поддршка на ГДОМ.

gdom-bt-0