Годишна конференција на УМС на ВМРО-ДПМНЕ

Во Македонската филхармонија денеска со почеток од 14 часот ќе се одржи 31-та годишна конференција на УМС на ВМРО-ДПМНЕ, насловена „Енергија, надеж, иднина“.

Свое обраќање на годишната конференција на УМС на ВМРО-ДПМНЕ ќе имаат Христијан Мицкоски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ и Сергеј Попов, Претседател на УМС на ВМРО-ДПМНЕ.