Големината е битна, но и ширината

Идеалната димензија на пенисот е вечна тема, како во женските така и во машките кругови. Полемиките за тоа дали големината на пенисот е пресудна одсекогаш знаела да ја разгори полемиката меѓу мажите и жените, а сега конечно дојде време приказната да се доведе при крај.

Имено сајтот penissizedebate.com одлучи да ја разрешни дилемата па заради тоа покренале истражување во соработка со жените кои одговарале на различни прашања врзани за големината на машката гордост. Студијата покажала дека идеална должина изнесува од 18,41 до 20,95 см. додека обемот треба да биде од 15,87 до 16,51 см. Се под ова, но и преку тоа големината не е задоволувачка.Според оценките на жените оваа големина заслужува оценка одличен пет.

Како задоволувачка должина, за жените е 14,60 до 25,4 см со обем од 12,7 до 17,78 см

Доволен два имаа пенисите со должина од 12,7 до 14,60 см и од 25,4 до 27,94 см, а обемот од 10,79 до 12,7 односно 17,78 до 18,41 см.

Па мажи, метрата за мерење на должина во рака и со среќа.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.