Горан Пандев објави фотографија од 4 лица: Ова е најголемото зло што некогаш постоело во македонскиот фудбал

Горан Пандев објави фотографија од 4 лица и за нив кажа: Ова е најголемото зло што некогаш постоело во македонскиот фудбал

Откако беше повикан на инстаграм стори да даде свое мислење, Горан Пандев одговори на слика на која се посочени личности меѓу кои претседателот на ФФМ, Муамед Сејдини и селекторот, Боби Милевски.

„Најголемото зло што некогаш постоело во македонскиот фудбал, нека ни е чест на сите“, напиша Пандев.

Горан Пандев уште пред историскиот настап на Европското првенство влезе во жестока битка со раководството на ФФМ застанувајќи во одбрана на селекторот Игор Ангеловски кој беше сменет и покрај одличните резултати со селекцијата.