Гордана Јанкулоска со поддршка за Силјановска-Давкова: Овој народ, оваа Македонија мора да собере сила да биде подобра држава!

„Поддршка за мојата професорка, затоа што докажа дека жената истовремено може да биде добра мајка, посветена сопруга и експерт во својата професија – сочуствителна но истовремено храбра, достоинствена и принципиелна“, вели Гордана Јанкулоска на Фејсбук и додава:

„Овој народ, оваа Македонија мора да собере сила да биде подобра држава!

Никогаш не било полошо, но мора да се бориме! Јас и сите како мене што без оглед на цената што ја плаќаме никогаш не побаравме друга опција освен МАКЕДОНИЈА, ќе продолжиме да се бориме за нормален живот на нашите деца овде – во Македонија!

-Поддршка за мојата професорка, затоа што докажа дека жената истовремено може да биде добра мајка, посветена сопруга и“…