Граѓаните од Бардовци на протест пред Влада

43

Граѓаните од Бардовци денес, како и секоја среда, продолжуваат со изразување на своето незадоволство од изградбата на Прифатен центар за странци во нивната населба.

Во 16:45 часот тие ќе имаат собир на плоштадот во Бардовци.

По 17:40 часот ќе го искажат своето незадоволство пред Влада.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.