Граѓаните в среда ќе бидат гласни и ќе гласаат за Силјановска Давкова

Носителот на изборна единица 6, Дафина Стојаноска, пред изборниот молк ги повика сите граѓани да го заокружат бројот 2 и да гласаат за кандидатот за претседател Гордана Силјановска Давкова.

-Утре е предизборен молк, а задутре граѓаните на Република Македонија ќе бидат гласни и ќе гласаат за гласен претседател, за претседател на сите граѓани и за претседател кој достоинствено ќе ја претставува Република Македонија во и надвор од границите.

Ве повикувам сите да гласате за Гордана Силјановска Давкова, да го заокружите бројот 2 за Македонија повторно да биде горда.