Градоначалникот на општина Гази Баба заразен со коронавирус

Градоначалникот на општина Гази Баба Борче Георгиевски е заразен од коронавирус и се наоѓа на инфективна клиника, објави „Инфомакс“.

Засега, нема информации како градоначалникот се заразил со коронавирусот, ниту пак дали неговото семејство е ставено во изолација.

Состојбата на Георигевски е стабилна.