Граничниот премин Табановце без струја, колони возила чекаат за влез во Македонија

Koлони возила со часови чекаат да влезат во Македонија. Но, тоа денеска е отежнато бидејќи на граничниот премин  Табановце нема струја па преминот за влез во Македонија не работи.

Нервозни возачи со часови чекаат на жешкото време во автомобилите да влезат во Македонија а оттаму да продолжат на годишен одмор во Грција.

Но, има и такви кои заминаа на прошетка во Врање за да го искористат неработиот ден во нашата земја.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.