Гроздова ракија за подолг секс

341
Кој вели дека треба да се консумира виски за да ни паднат предрасудите и да бидеме отворени во кревет?

Вискито е премногу скап стимулатор, а и неговите предности се премногу контроверзни. Од вискито наутро боли глава, за разлика од квалитетната ракија, која, освен тоа што се препорачува да се консумира во умерени количини за здравје, може да го продолжи меракот под чаршафите.

Ракијата е особено важна за мажите што страдаат од чест проблем со прераната ејакулација.

Старите „мајстори“  во сексуалниот занает знаат дека гроздовата ракија умее да нè наполни со доволно енергија што се ослободува постепено до постигнувањето на сексуалниот врв.

Се разбира, нека не ви стане навика. Сè што е повеќе од умерено, може да предизвика последици.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.