Груевски: Најмалку 20 компании ќе инвестираат во 2014 во Македонија

45

Претседателот на македонската Влада, Никола Груевски, денес најави нови инвестиции кои пристигнуваат во Македонија.Најмалку 20 компании ќе инвестираат во нашата земја во текот на 2014 година.

Тој посочи дека станува збор за неформални одлуки од компаниите.

Имињата на инвеститорите не ги откри, бидејќи како и досега, ги остави по донесување на одлуката самите да си ја најават својата инвестиција.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.