Македонија

Груевски се појавил во СЈО

Груевски се појавил во СЈО

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски во средата се појавил во просториите на Специјалното јавно обвинителство (СЈО)

Како што претходно неофицијалнмо објавија медиумите, тој е повикан во својство на сведок за потребите на некоја од предистражните постапки кои во моментот ги води СЈО.