Групи и распоред на натпревари

122

 

ГРУПА А:
1. Бразил
2. Хрватска
3. Мексико
4. Камерун

Распоред на натпревари:
12.06 22.00 Бразил – Хрватска (Сао Паоло)
13.06 18:00 Мексико – Камерун (Натал)
17.06: 21:00 Бразил – Мексико (Форталеза)
18.06: 24:00 Хрватска – Камерун (Манауса)
23.06: 22:00 Камерун – Бразил (Бразилија)
23.06: 22:00 Хрватска – Мексико (Рецифе)

 

ГРУПА Б:
1. Шпанија
2. Холандија
3. Чиле
4. Австралија

Распоред на натпревари:
13.06: 21:00 Шпанија – Холандија (Салвадор)
13.06: 24:00 Чиле – Австралија (Куиаба)
18.06: 18:00 Австралија – Холандија (Порто Алегре)
18.06: 21:00 Шпанија – Чиле (Рио де Жанеиро)
23.06: 18:00 Холандија – Чиле (Сао Паоло)
23.06: 18:00 Австралија – Шпанија (Куритиба)

 

ГРУПА Ц:
1. Колумбија
2. Грција
3. Брегот на Слоновата Коска
4. Јапонија

Распоред на натпревари:
14.06: 18:00 Колумбија – Грција (Бело Хоризонте)
14.06: 03:00 БСК – Јапонија (Рецифе)
19.06: 18:00 Колумбија – БСК (Бразилија)
19.06: 24:00 Јапонија – Грција (Натал)
24.06: 22:00 Грција – БСК (Форталеза)
24.06: 22:00 Јапонија – Колумбија (Куиаба)

 

ГРУПА Д:
1. Уругвај
2. Костарика
3. Англија
4. Италија

Распоред на натпревари:
14.06: 21:00 Уругвај – Костарика (Форталеза)
14.06: 24:00 Италија – Англија (Манауса)
19.06: 21:00 Уругвај – Англија (Сао Паоло)
20.06: 18:00 Италија – Костарика (Рецифе)
24.06: 18:00 Италија – Уругвај (Натал)
24.06: 18:00 Англија – Костарика (Бело Хоризонте)

 

ГРУПА Е:
1. Швајцарија
2. Франција
3. Хондурас
4. Еквадор

Распоред на натпревари:
15.06: 18:00 Швајцарија – Еквадор (Бразилија)
15.06: 21:00 Франција – Хондурас (Порто Алегре)
20.06: 21:00 Швајцарија – Франција (Салвадор)
20.06: 24:00 Еквадор – Хондурас (Куритиба)
25.06: 22:00 Хондурас – Швајцарија (Манауса)
25.06: 22:00 Еквадор – Франција (Рио де Жанеиро)

 

ГРУПА Ф:
1. Аргентина
2. БиХ
3. Иран
4. Нигерија

Распоред на натпревари:
15.06: 24:00 Аргентина – БиХ (Рио де Жанеиро)
16.06: 21:00 Иран – Нигерија (Куритиба)
21.06: 18:00 Аргентина – Иран (Бело Хоризонте)
21.06: 24:00 Нигерија – БиХ (Куиаба)
25.06: 18:00 Нигерија – Аргентина (Порто Алегре)
25.06: 18:00 БиХ – Иран (Салвадор)

 

ГРУПА Г:
1. Германија
2. Португалија
3. Гана
4. САД

Распоред на натпревари:
16.06: 18:00 Германија – Португалија (Салвадор)
16.06: 24:00 САД – Гана (Натал)
21.06: 21:00 Германија – Гана (Форталеза)
22.06: 24:00 Португалија – САД (Манауса)
26.06: 18:00 САД – Германија (Рецифе)
26.06: 18:00 Португалија – Гана (Бразилија)

 

ГРУПА Х:
1. Белгија
2. Алжир
3. Русија
4. Јужна Кореја

Распоред на натпревари:
17.06: 18:00 Белгија – Алжир (Бело Хоризонте)
17.06: 24:00 Русија – Ј.Кореја (Куиаба)
22.06: 18:00 Белгија – Русија (Рио де Жанеиро)
22.06: 21:00 Алжир – Ј.Кореја (Порто Алегре)
26.06: 22:00 Ј. Кореја – Белгија (Сао Паоло)
26.06: 22:00 Алжир – Русија (Куритиба)

 

 

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.