Хајредини: Ахмети помогна Заев да изгуби, Заев помогна Ахмети да не изгуби

Политичкиот аналитичар и поранешен министер, Џевдет Хајредини, го коментира влијанието на лидерот на ДУИ, при случувањата во владата и во редовите на СДСМ по најавата за оставка од премиерот Зоран Заев.

-Ахмети помогна Заев да изгуби, Заев помогна Ахмети да не изгуби – коментира Хајредини.