И мажите во сексот се на големи маки

435

Без разлика на тоа што мажите за време на сексот сакаат да се чувствуваат надмоќно, реалноста го кажува спротивното. Во продолжение може да видите кои се најголемите машки разочарувања во сексот.

Играчки за секс

Сите играчки за секс на некој начин изгледаат како да ги исфрлаат машките гениталии. Како е воопшто можно да се натпрерувате со зголемен вибрирачки и ротирачки силиконски пенис кој има поголема брзина?

Предвремена ејакулација

Може да се согласите дека пред тоа не ви се има случено, но ако сакате утеха за предвремена ејакулација, таа се случува цело време и претставува проблем за многу мажи.

Маки по орален секс

Нема ништо помалку сексуално од присилна насмевка веднаш по орално задоволување на мажот.

Презервативи

Да, тие штитат од несакана бременост и сексуално преносливи болести, но повеќето од нас не уживаат во сексуален однос со презерватив.

Секс во тишина

На мажите им е потребна храброст. Сексот без звуци може да биде чуден, а мажите сакаат жените да врискаат и да ги контролираат при секс.

Премногу гласно

Постои вдишување на задоволство и испуштање на звуци кои звучат како ранет елен во шумата. Другото не е пожелно.

Големината не е важна

Дали големината е важна? Се разбира дека е важна! Можеби не за секс, но човек кој има поголем пенис ќе се чувствува помоќно.

Ако сака жената  уште

Сексот не оди тукутака. Откако мажот ќе доживее оргазам, потребна е пауза за да може да продолжи пак. Многу е важно да сте трпелива.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.