И в сабота ќе работат управните служби

70
И в сабота ќе работат управните служби
И в сабота ќе работат управните служби

Управните служби во сите градови ќе работат и во сабота, од 08:30-16:30 часот.

Заради зголемениот интерес на граѓаните, Управните служби во сите градови ќе работат и во сабота од 08.30 до 16.30 часот, за издавање на веќе изработените патни исправи, стои во соопштението на Македонска полиција.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.