Втора промоција на „Идиотски приказни“

153

„Идиотски приказни“ од Ксенија Николова вчера ја доживеа и втората промоција во главниот град, во продавницата на Матица. Имено, „Идиотски приказни“ е колекција на повеќе нејзини напишани приказни во текот на изминативе две години. Некои од нив биле и објавени како нејзини колумни.

Набрзо се планира промоција на книгата и низ другите градови во Македонија, а пред тоа ќе се издава аудио верзија на цеде за луѓето со оштетен вид.

Аудиверзијата би требало да излезе после 14-ти месецов и ќе се продава со книгата по промотивна цена.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.