ТОП,Македонија

Игор Дурловски ја оплемени народната претседателска канцеларија

Игор Дурловски ја оплемени народната претседателска канцеларија

Членовите на на иницијативата „За заедничка Македонија“ ја оплеменија народната канцеларија на претседателот Ѓорге Иванов, со знамиња на Македонија, за разлика од ланските протести кога истата беше демолирана.