Игор и Ана Дурловски со децата ја пејат „Налеј, налеј“ и го честитаат Илинден

Оперските пејачи Игор и Ана Дурловски, во придружба на своите деца ја пејат „Налеј, налеј“ и со оваа песна сакаат да им го честитаат најголемиот празник, втори август, Илинден.

„Време во кое и ѕидовите имаат уши а никој не сака да не чуе.
Честит нека ни е Илинден“, напиша Игор Дурловски на фејсбук во пресрет на втори август.

 

 

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.