Исчезна 7 годишно дете во Скопје, мајката бара помош

Исчезна 7 годишно дете во Скопје.

Мајката бара помош.  Детето исчезнало во Порта ,,Влае”. Детето се вика Лука, било со велосипед и е облечено во сина маичка. Доколку некој го види или има било каква информација контактирајте ја мајката на 078-545-493.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.