Свет

ВИДЕО: Еве како ИСИС ликвидира затвореници

ВИДЕО: Еве како ИСИС ликвидира затвореници
ВИДЕО: Еве како ИСИС ликвидира затвореници

Петмина затвореници обвинети за шпионажа биле брутално убиени во Ирак од страна на ИСИС.

Затворениците прво ги заклучиле во метален кафез и спуштени во базен се додека не се удават.
На следните видео снимки се прикажани убиствата на затвореници од кои некои се разнесени во автомобил, други се удавуваат заробени во кафез…
Погледнете…