Со изложби на кучиња почнува новата кинолошка сезона

сезона

По овој повод Сојузот организира две меѓународни CACIB изложби за сите раси на кучиња на Скопски саем.

По завршувањето на изложбите и изборот на најубавите кучиња од сите пријавени, ќе се избират и најубави од најубавите, Супер Бест ин Шоу, за кои постои и дополнителен фонд награди, покрај вообичаените.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.