Извршниот и Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ одржуваат седници

Извршниот и Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ попладнево во партиското седиште ќе одржат седници.

Како што е најавено од ВМРО-ДПМНЕ, изјава ќе даде потпретседателот на партијата Тимчо Муцунски.