Јавна расправа за измените на Законот за лекови и медицински помагала

Министерот за здравство, Никола Тодоров, денеска, ќе присуствува на јавна расправа по повод  измените на Законот за лековите и медицинските помагала.

Јавната расправа е со почеток од 12,30 часот на Фармацевтски факултет.