Каде ќе нема струја утре?

105

Во текот на утрешниот ден без електрична енергија ќе останат корисниците од повеќе скопски општини.

РЦУК Скопје ги известува граѓаните  дека заради технички зафати во електро-системот утре  без електрична енергија ќе останат:

  • во време од 13,00 – 14,00 часот ул. Рилски Конгрес (општина Центар);
  • од 09,00 – 11,00 часот бетонската база на пат за Љубин (општина Сарај);
  • од 11,30 – 13,00 часот ул. Гаврил Констаниновиќ (општина Кисела Вода);
  • од 08,30 – 14,30 чсот дел од Качанички Пат (општина Бутел);
  • од 10,30 – 11,30 часот ул. Саса – подулица 4 – место викано Смрека во Пинтија (општина Кисела Вода)
  • од 14,00 – 15,00 часот ул. Христо Татарчев – подулица 19 (општина Киесела Вода).

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.