Кајмакоски: Госпоѓи без влакна на јазикот ми нудат секс

Македонскиот миленик,  Даниел Кајмакоски  кој со својот глас и талент ги освои симпатиите на целиот Балкан, очигледно е дека ги освоил и на симпатиите и на постарите дами кои бесрамно преку Фејсбук му нудат секс.

Скормниот пејач за спрските медиуми вели дека  културно избегнувал вакви разговори или едноставно не им одговарал на запалените госпоѓи.

„Имам 30 години и голем дел од моите фанови се помлади девојки кои ми покажуваат најискрено пријателство. Но, има и повозрасни девојки и госпоѓи, кои без влакна на јазикот ми нудат секс преку Фејсбук, но јас не сум будала да прифатам таква работа“, Даниел.

Очигледно последниот настап на Даниел  на „Х Фактор“, за кој судијќите искометираат дека ниту една жена нема да остане рамнодушна ги возбудил госпоѓите кои му нудат авантура на пејачот кој тврди дека во моментов се фокусира само на музиката.